KVW

Even iets over KVW, informatie voor de Kids en de Ouders!

KVW is een stichting die opgericht is in 1966. Elk jaar zorgen weer erg veel kinderen voor een week lang lol en plezier!

KVW is voor alle kinderen van de basisschool Harlekijn die het komende schooljaar (2016/2017) naar groep 3 gaan tot en met de kinderen die de basisschool gaan verlaten, en voor alle kinderen die in Baexem wonen, maar elders naar school gaan (speciaal onderwijs). Ook is er sinds 2014 een speciaal programma samengesteld voor de allerkleinste; de kleuters!

De mensen die hier aan meedoen (zowel voor-, als achter de schermen) als leiding of hulpleiding, zijn vrijwilligers en proberen er elk jaar weer (met succes) een onvergetelijke, leuke, lollige, gezellige maar ook vermoeiende tijd van te maken!

Even voorstellen; De Hoofdleiding...

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd terecht bij één van de volgende personen van de hoofdleiding.
- Stan v.d. Wal (voorzitter)
- Rowie Weerts(secretaris)
- Paul Geraets (penningmeester)

- Steef Pijls